Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Συμβατά ή γνήσια μελάνια για τον εκτυπωτή σου ?

Posted by tospirto | Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 | Category: |

Είναι καταπληκτικό πόσο φθηνοί και  υψηλής ποιότητας είναι οι εκτυπωτές , έτσι δεν είναι; Πολλοί κατασκευαστές περιλαμβάνουν ακόμη και έναν εκτυπωτή με μηδενικό κόστος με μια αγορά υπολογιστή. Δημιουργεί έκπληξη πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αντέξουν οικονομικά να τους δινουν δωρεαν, αυτή η απορία βέβαια λύνεται ο΄ταν έρθει η ώρα να αντικατασταθούν τα δοχεία μελανιού. Τότε ανακαλύπτεται απο που οι κατασκευαστές εκτυπωτών πραγματοποιούν πραγματικά τα κέρδη τους απο τα μελάνια !. Για τις επιχειρήσεις και τα σπίτια που τυπώνουν πολλά αντίγραφα, τα δοχεία μελανιού απαιτούν σπαταλούν πολλά χρήματα απο τον προϋπολογισμό.


Γί αυτό πολλοί επιλέγουν τα συμβατά μελανοδοχεία και τόνερ που γίνονται από τους κατασκευαστές τρίτων ως σημαντικά εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους έναντι των γνήσιων μελανιών.

Ξέρετε πως όταν αγοράζετε γνήσια μελανοδοχεία από τον κατασκευαστή του εκτυπωτή σας, ότι λαμβάνετε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν. Τα συμβατά μελάνια μπορεί να ποικίλουν από κακή σε άριστη ποιότητα, ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής τους.

Οι κατασκευαστές ποιοτικών τρίτων προσφέρουν τα μελανοδοχεία και τα τόνερς τους σε τιμές που μπορούν να είναι τουλάχιστον 50 τοις εκατό χαμηλότερες από τα αντίστοιχα γνήσια. Αυτό δεν οφείλεται στη χαμηλώτερη ποιότητα αλλά μάλλον στα χαμηλά περιθώρια κέρδους πέρα από τις διογκωμένες τιμές των αντίστοιχων γνησίων. Τα υψηλής ποιότητας συμβατα μελάνια και τόνερ εγγυούνται την άριστη απόδοση με μόνη διαφορά την αισθητα χαμηλώτερη τιμή.Εσείς λοιπόν τι επιλέγετε για τον εκτυπωτή σας? Ακριβά γνήσια μελανοδοχεία και τόνερ για τον εκτυπωτή σας ή συμβατα υψηλής ποιότητας ? Σκεφθείτε το ! Και επισκεφθήτε μας κερδίζοντας διπλά με την δωρεάν αποστολή στην πόρτα σας .

Αναλώσιμα εκτυπωτών

Currently have 1 σχόλια:

  1. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.Ημουν λίγο δυστακτικός με τα συμβατα μελάνια αλλα είναι ακριβώς ίδια με τα γνήσια


Leave a Reply